Doorlichting MKB-bedrijf brengt toekomstbestendigheid
Veel MKB-bedrijven hebben een uitzonderlijke economische groei doorgemaakt. Hierdoor is de onderneming explosief gegroeid in omvang waarin de ondernemer steeds meer de Manager moet zijn en de organisatie steeds minder op intuitie moet varen en meer op professionalisering en structuur.
 
Zoiets gebeurt zonder dat je je er bewust van bent. Totdat het moment daar is dat je als ondernemer zegt "op deze manier wil of kan ik het bedrijf niet verder continueren, maar wat moet er dan veranderen?".
 
Beyond Scope heeft een methode waarmee in 8 tot 10 weken doorlooptijd de organisatie in zijn totaliteit doorgelicht kan worden (HR, Personeel, Strategie, Beleid, ICT, Financiën, Structuren en Processen) en verbetervoorstellen (kostenbesparing, herstructurering, omzetverhoging, professionalisering, etc. ) worden geleverd en geimplementeerd om weer verder te kunnen in de toekomst.
 
De klant bepaalt samen met Beyond Scope welke aspecten en organisatie-onderdelen worden meegenomen in de doorlichting.
ENG
 
Toekomstbestendig?
Het woord "toekomstbestendig' wordt bijna overal gebruikt. Voor mij komt dat woord overeen met continuïteit en continuïteit betekent voor mij 'lange termijn'. Het hebben van een goede visie, .....
 
totaal (0) reacties
 
 
Beyond Scope
Hondsdraf 18
5236 RL ´s-Hertogenbosch

T. +31(0)73 8517740
E. info@beyondscope.nl
 
Waterschap Regge en Dinkel